Caiet Virtual

Noua platformă educațională

 

Caiet Virtual – Noua platformă educațională pentru liceele din România.

 

 

În primul rând doresc să îți mulțumesc  pentru că ai făcut posibilă această actualizare! Da, Tu și cei peste 1.000 de utilizatori activi care folosesc aplicația noastră. Vă mulțumim!

Începând de astăzi și până la atingerea  scopului nostru, această aplicație va primi constant numeroase îmbunătățiri, cum ar fi  de exemplu această mega actualizare.

 

Scopul nostru

Pasionați de tot ce e nou în materie de tehnologie, interesați de gadgeturi smart și aplicații inedite, elevii au nevoie de o abordare cu totul nouă pentru ca actul educațional să fie unul plăcut și eficient pentru ei.

De unde a pornit ideea de creare a acestei platforme de învățământ?

Procesul  clasic de învățare pe parcursul școlii poate fi unul destul de greoi și anevoios , unii elevi asimilează mai greu  informațiile din manuale. 

Pentru că tehnologia evoluează tot mai repede, pe zi ce trece, de ce să nu ne folosim de ea? Pentru  a  ușura munca elevilor atât la școală, cât și acasă, am creat această platformă educațională, acest instrument ajutător,  care oferă  un mod mai plăcut și mai eficient de a învăța.

Pornind de la aceste considerente, am creat această platformă educațională, sub forma  aplicației mobile CAIET VIRTUAL , unde voi, elevii, puteți beneficia  de lecții complete care se predau la școală, dar toate sub format electronic . 

 

Ce este nou?

  1. Materii noi adăugate (Istorie, Geografie, Limba engleză și Biologie). Materii precum Matematică, Informatică sau Fizică sunt în curs de prelucrare, și vor fi adăugate în curând.
  2. Aveți posibilitatea să discutați între voi, să puneți întrebări și să primiți răspunsuri, să vă ajutați  reciproc atunci,  când nu știți cum să rezolvați ceva legat de școală .
  3. Aveți posibilitatea de a oferi lecția scrisă de voi,  la o materie, pentru ceilalți membri  ai comunității, oferind astfel celuilalt posibilitatea de a alege.
  4. Puteți să  adăugați materiile din care dați bacalaureatul la favorite, pentru a le accesa mai repede în caz de nevoie.
  5. Feedbackul este foarte important pentru noi, pentru a putea îmbunătăți calitatea lecțiilor. De aceea puteți să ni-l trimiteți prin completarea formularului de jos care apare la fiecare lecție.
  6. Ca și utilizator înregistrat, aveți posibilitatea de a vă configura profilul, de a comenta (bineînțeles, decent) și de a da feedback la lecții.
  7. Puteți beneficia de noutăți legate de școală, sub formă de articole.
  8. Calendarul bacalaureatului pentru anul școlar 2018/2019 actualizat.

Să aveți spor la învățat! 🙂