Caiet Virtual

Performanță

 

Performanta pentru Romania! Tara noastra a castigat trei medalii de argint si una de bronz la Olimpiada Internationala de Informatica din Japonia, una dintre cele mai importante competitii de profil din lume. Trei dintre olimpicii premiati isi vor continua studiile la Universitatea din Oxford.

Romania a castigat trei medalii de argint si una de bronz la Olimpiada Internationala de Informatica din Japonia, una dintre cele mai importante competitii de profil din lume. Trei dintre olimpicii premiati isi vor continua studiile la Universitatea din Oxford.

Olimpiada Internationala din Japonia s-a desfasurat in perioada 1-8 septembrie in orasul Tsukuba. Lotul Romaniei de olimpici a obtinut patru medalii, dintre care trei de argint si una de bronz.

Alex Tatomir (Colegiul National „Nicolae Balcescu” din Braila), Tiberiu-Ioan Musat (Colegiul National de Informatica „Tudor Vianu” din Bucuresti) si Stefan Constantin Buliga (Colegiul National de Informatica „Tudor Vianu” din Bucuresti) au obtinut medaliile de argint.

Costin-Andrei Oncescu – elev in clasa a XII-a la Colegiul National „Dinicu Golescu” din Campulung Muscel, judetul Arges a fost medaliat cu bronz.

Echipa Romaniei a fost insotita si coordonata de Szabo Zoltan – profesor la Liceul Tehnologic „Petru Maior” din Reghin, Mures, si de Adrian Budau – student la Universitatea din Bucuresti, anunta Ministerul Educatiei.

https://www.portalinvatamant.ro/articole/concursuri-si-olimpiade-21/olimpiade

de Gavrila Cristina la 12 Sep. 2018